Запитване за резервация

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Обща информация

Хотел Феймъс Хаус Пловдив (Famous House) се намира в самия център на града, в непосредствена близост до бисера на града – “Старинен Пловдив”със своите музеи, Римският стадион и Амфитеатърът, в непосредствена близост до Международния пловдивски панаир и централната търговска улица.

хотел Феймъс Хаус Пловдив

Настаняване:Хотелът разполага с 20 комфортно обзаведени стаи и 2 VIP апартамента, модерно оборудвани с централна климатична инсталация, LCD телевизор, директна телефонна връзка, собствен санитарен възел, сейф, мини-бар, електронен контрол на достъпа и интернет връзка.

Хранене и развлечения: Основният ресторант е с 60 места и предлага приятна и уютна обстановка, отлична българска и европейска кухня, приготвена от най-добрите майстори –кулинари на Пловдив и страната. Отбраните напитки ще задоволят и най-претенциозните ни гости. Ресторант”Famous House”е идеално място за Вашите тържества,банкети,коктейли,сватби и официални обяди и вечери. Лоби-бара на хотела работи денонощно и разполага с чудесна градина за летните месеци.

Бизнес: На разположение на гостите на хотела е Конферентна зала с 50 места за провеждане на бизнес-семинари, конференции и презентации. Залата е напълно климатизирана и разполага с постоянна интернет връзка. Оборудвана е с мултимедия, екран и флипчарт. Осигуряваме и конгресна техника под наем за мащабни мероприятия. Възможни са организиране на кафе-паузи и работни коктейли в непосредствена близост до нея.

Защо не разгледате още нашите промоционални оферти с намалени цени, като кликнете тук!