Събитиен мениджмънт

Корпоративни клиенти

Организиране на събития и командировки.

Услуги

Предлагаме голяма разновидност от услуги на нашите клиенти

Планиране на събития

Планиране на Вашето мероприятие до последния детайл. Изготвяне на бюджет спрямо предварително зададени от Вас критерии. 

Избор на най-подходящите места

Ил Туо Виаджо е една от най-бързо развиващите се агенции. Въпреки малкия си стаж на пазара, разполагаме с богата гама от партньори и можем да предложим на клиентите си най-добрите места за настаняване и корпоративни събития, гарантиращи съотношението цена-качество. 

Командировки

Знаем колко време изисква координирането на служителите, хотелите, ценообразуването и т.н в процеса на командироване на служител. Вече две години успешно работим с нашите клиенти в тази посока, като всеки клиент получава услуга спрямо желанията и потребностите си. Това спестява време, в търсене на подходящи и доверени места за настаняване, а и средства, които в последствие можете да приложите другаде. 

Тиймбилдинги и обучения

Можем да предложим както места за провеждането на събитията, така и професионалисти в желаната от Вас сфера, които да водят обученията. За тиймбилдингите имаме специално подбрана селекция от програми и игри, която да доведе до желаните от Вас резултати. Тиймбилдингите могат да се провеждат в цялата страна, в зависимост от параметрите

За Вашите служители

Служителите са един от най-ценните фактори в една фирма. Именно поради тази причина, ние от Ил Туо Виаджо предлагаме специални програми за награда на служители, годишни, или ежемесечни чрез подаръчни ваучери, карти за намаление, абонаменти, или политика за лоялност. 

Допълнителни услуги
Можем да предложим също и: Организиране на транспорт; Самолетни билети и трансфери; Кетъринг услуги; Дизайн и изработка на печатни материали; водещи; музикални програми; техническо оборудване и персонал; декорация; шатри и тенти и други.

Свържете се с нас

Задължително поле

Моля въведете името си, за да се свържем с Вас
Въведете имейл, на който да получите отговор от нас
Опишете накратко за какво е запитването Ви.