Повече за нас

Туристическа агенция Ил Туо Виаджо

НАШАТА МИСИЯ

Ние от Ил Туо Виаджо, в качеството си на най-бързо развиващата се туристическа агенция в медицинския туризъм, се стремим да предоставим максимално качество, на разумна цена за клиентите си, като постоянно разширяване нашето портфолио. Нашата цел е да предложим възможно най-добрата услуга на клиента на най-добрата възможна цена, както на българския така и на чужденстранния пазар.

Удовлетвореността на клиентите ни е най-важния аспект, по който се водим. Именно поради тази причина предлагаме разнообразие от туристически здравни услуги, с цел удовлетворяван нуждите на всеки един от Вас.

Стремим се към постоянно усъвършенстване на предлаганите от нас услуги в една сравнително нова област за туризма в България, а именно рехабилитационни, балнеологични и медицински туристически услуги и заради това разчитаме и сме на разположение за всякакви препоръки от страна на нашите клиенти.

Кои сме ние?

Като специализирана туристическа агенция на пазара, ние предлагаме пълен спектър от рехабилитационни, балнеологични и SPA туристически пакети, които се създават според нуждите на клиента. Дружеството ни има сключени договори със “Специализирани болници за рехабилитация – Национален комплекс ЕАД” и “Профилактика, рехабилитация и отдих ЕАД” и с голяма част от хотелите в България.

Дейността ни е ориентирана в няколко основни направления.
« Здравен туризъм - персонално консултиране
« Индивидуални медицински консултации - изготвяне на лечебни програми
« Event management - организиране на мероприятия
« Spa & Wellness хотели - настаняване в хотели
« Почивки и екскурзии в цял свят- отново ориентирани към всеки един потенциален клиент. Бюджетни и екзотични програми - самолетни и автобусни.
« Пластична и естетична хирургия- това е последната новост, с която допринасяме за подобряване на здравословното състояние, благодарение на работата ни с нашите партньори-тесни специалисти в областта.

БАЛНЕОЛОГИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Компанията ни е уникална с това, че предлага индивидуално консултиране на хора с различни заболявания или оплаквания. Единственото, което е необходимо е да се свържете с нас и ние поемаме ангажимента да ви настаним в най-подходящото лечебно заведение според вашите симптоми и здравословни особености. Всичко се съобразява индивидуално според пациента като ние поемаме цялата организиционна работа по настаняването. Балнеологията използва предимно силата на минералната вода. Тя е уникална с това, че не само лекува, но да предотвратява и заболявания още в начален стадии, когато болестта не се е развила все още. Това обособява нуждата не само от лечение, но и от превенция на заболяванията, а какъв по-добър начин за това от природните ресурси, които страната ни предлага.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

Като професионалисти в организирането на туристически услуги ние можем да предложим и цялостно организиране на различни видове бизнес мероприятия според индивидуалните нужди на клиента. Нашия млад и амбициозен екип има възможностите и уменията да превърне всяко ваше събитие в шедьовър. Желаете да се организираме всичко от А до Я? Ние ще се погрижим за това като се съобразим с всичките ви изисквания и ги приложим по възможно най-добрия начин напрактика. Ние имаме опит във:

  • обучения;
  • тиймбилдинги;
  • организиране на командировки;
  • организиране и провеждане на тиймбилдинги;
  • провеждане на семинари, кръгли маси, конференции;

Spa & Wellness хотели

Ние от туристическа агенция Ил Туо Виаджо предлагаме на вас - нашите клиенти незабравимо изживяване, съчетано с релакс, уют и отношение в най-добрите SPA & Wellnessхотели в цялата страна. С всички хотели имаме близки партньорски отношения и сключени договори на преференциални цени. Организирайки вашата семейна почивка с нас вие не само не плащате повече, ами точно обратното - спестявате. Доверявайки ни се ние да поемем организационната част, избягвате напрегнатите моменти преди всяко едно пътуване.

Почивки и Екскурзии

Можете да се възползвате от стотици програми, които предлагаме. Сред тях са както екскурзии в Европа, така и почивки в Турция Гърция, Египет, Мароко, Черна Гора, Гърватска, Албания и много други.
Ако търсите нещо екзотично, Ил Туо Виаджо отново е на разположение за Вас. Предлагаме екскурзии за Япония, Китай, Куба, Австралия, Аржентина, Индонезия, Шри Ланка, ЮАР, Дубай, Мексико, както и почивки на островите Бали, Мавриции, Малдиви Тайланд и други.

 

СЕРТИФИКАЦИЯ ПО ISO-9001

Туристическа агенция Ил Туо Виаждо е сертифицирана по ISO 9001-2015, която гарантира качество за туроператорски и турагентски дейности. ISO 9001 е международен сертификат за качество, който поставя изисквания към фирменото управление с цел достигане на желаното от клиента ниво на качество. Той доказва, че фирмата има вече установени добри практики от големи международни компании, които успешно прилага в собствената си дейност.