// НАШАТА МИСИЯ

Ние от Ил Туо Виаджо, в качеството си на най-бързо развиващата се туристическа агенция в медицинския туризъм, се стремим да предоставим максимално качество, на разумна цена за клиентите си, като постоянно разширяване нашето портфолио. Нашата цел е да предложим възможно най-добрата услуга на клиента на най-добрата възможна цена, както на българския така и на чужденстранния пазар.

Удовлетвореността на клиентите ни е най-важния аспект, по който се водим. Именно поради тази причина предлагаме разнообразие от туристически здравни услуги, с цел удовлетворяван нуждите на всеки един от Вас.

Стремим се към постоянно усъвършенстване на предлаганите от нас услуги в една сравнително нова област за туризма в България, а именно рехабилитационни, балнеологични и медицински туристически услуги и заради това разчитаме и сме на разположение за всякакви препоръки от страна на нашите клиенти.

// КОИ СМЕ НИЕ?

Като специализирана туристическа агенция на пазара, ние предлагаме пълен спектър от рехабилитационни, балнеологични и SPA туристически пакети, които се създават според нуждите на клиента. Дружеството ни има сключени договори с голяма част от хотелите в България.

Дейността ни е ориентирана в няколко основни направления.

  • Здравен туризъм – персонално консултиране
  • Индивидуални медицински консултации – изготвяне на лечебни програми
  • Spa & Wellness хотели – настаняване в хотели
  • Почивки и екскурзии в цял свят- отново ориентирани към всеки един потенциален клиент. Бюджетни и екзотични програми – самолетни и автобусни.
  • Пластична и естетична хирургия- това е последната новост, с която допринасяме за подобряване на здравословното състояние, благодарение на работата ни с нашите партньори-тесни специалисти в областта.

IL Tuo Viaggio

// БАЛНЕОЛОГИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Компанията ни е уникална с това, че предлага индивидуално консултиране на хора с различни заболявания или оплаквания. Единственото, което е необходимо е да се свържете с нас и ние поемаме ангажимента да ви настаним в най-подходящото лечебно заведение според вашите симптоми и здравословни особености.

Всичко се съобразява индивидуално според пациента като ние поемаме цялата организиционна работа по настаняването. Балнеологията използва предимно силата на минералната вода.

Тя е уникална с това, че не само лекува, но да предотвратява и заболявания още в начален стадии, когато болестта не се е развила все още. Това обособява нуждата не само от лечение, но и от превенция на заболяванията, а какъв по-добър начин за това от природните ресурси, които страната ни предлага.

СЕРТИФИКАЦИЯ ПО ISO-9001

Туристическа агенция Ил Туо Виаждо е сертифицирана по ISO 9001-2015, която гарантира качество за туроператорски и турагентски дейности. ISO 9001 е международен сертификат за качество, който поставя изисквания към фирменото управление с цел достигане на желаното от клиента ниво на качество. Той доказва, че фирмата има вече установени добри практики от големи международни компании, които успешно прилага в собствената си дейност.