Запитване за резервация

За да изпратите запитване за резервация следвайте следните стъпки:

  • Изберете тип стая.
  • Кликнете на "Дати". От календара изберете дати от (настаняване) и до (освобождаване).
  • В раздел "За колко човека?" изберете броя на възрастните и деца (ако има).
  • Проверете въведените данните от "Обощение" и натискате бутона "Продължи".
  • В раздел "Изпрати резервация" въвеждате име, фамилия и телефон за контакти. Това е лицето за контакти, с което ние ще се свържем за да уточним по-нататъчните детайли. Едно лице може да прави резервация за 2ма и повече човека. По-късно се уточняват, на кои имена се правят резервациите.

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Обща информация

хотел Ефир 2 Слънчев Бряг разполага с леглова база от 150 места. Разположен в северозападната част на курортен комплекс Слънчев бряг, който е изключително популярен сред българските курорти и е любимо място на много чуждестранни туристи.
Разстоянието до морето е около 300 метра, намира се в близост до голям спокоен парк. Сградата се състои от две секции построени в средиземноморски стил напомнящ за Испания и Кипър.

хотел Ефир 2 Слънчев Бряг

Комплексът разполага с всички необходими удобства за вашия комфорт: зона за отдих, плувен басейн за възрастни и деца , бар, кабелна телевизия, 24-часова охрана. Голямото предимство е в това че всички апартаменти имат изглед на юг, към басейна. Зданието е шест етажно, състои се от две секции и предлага едностайни апартаменти с напълно оборудвана кухня, баня и просторна тераса.
Апартаментите са изпълнени луксозно и съдържат:
*Спалня – обзаведена с гардероб, две легла, нощни шкафчета и скрин.
*Дневна – обзаведена с двоен разтегателен диван, маса за хранене и столове, оборудван кухненски бокс с електрически котлони, мивка, аспиратор, хладилник и пълен комплект домакинска посуда, климатик в дневната, кабелна телевизия.
*Баня – оборудвана със санитария, мивка и огледало.
*Тераса – оборудвана с маса и столове.

Политика при настаняване на деца:
За деца от 0 до 1.99 год. се предоставя бебешка кошарка срещу 6 лв. такса на ден, при предварителна заявка, уточнена в резервацията.
Първото дете (2-11.99) в апартамент е безплатно.

Политика при настаняване възрастни:
При четвърти възрастен на допълнително легло в апартамент се доплащат 20 лв. на ден.

Защо не разгледате още нашите промоционални оферти с намалени цени, като кликнете тук!

България - Слънчев бряг

България - Слънчев брягСлънчев бряг е български курорт (с над 200 хотела), който се намира между северната и южната част на българската черноморска ривиера, на територията на Община Несебър. Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения наСтаропланинския масив, където граничи с град Свети Влас.

Culture and history info

Проектирането на Слънчев бряг започва през 1957 г., а изграждането започва с постановление №120/30 юни 1958 на Министерския съвет на НРБ. Заедно със строежа на комплекса започва проектирането и на лесопарка. При залесяването му на територията на комплекса са пренесени 550 000 куб. м плодородна пръст, засадени са 300 000 иглолистни и широколистни едроразмерни дървета, 770 000 декоративни храсти, 100 000 рози, 200 000 дюнни треви, като инвестиците надхвърлят 150 000 000 лв. През периода 1959-1988 в Слънчев бряг са почивали 7 699 100 души, от които 5 162 600 чуждестранни туристи и 2 536 590 български граждани. През 1989 той разполага със 108 хотела с над 27 000 легла и над 130 ресторанта, атракционни и битови заведения, нощни клубове, барове и дискотеки, кафе-сладкарници и аперитиви.

Прочети още