Пластична и естетична хирургия

Мисията на Здравна Група Естетика е разпространението на най – модерните технологии и иновативни методи на лечение в цял свят в комбинация с висококачествено обслужване и медицински грижи. Всеки пациент е гост в болницата и той заслужава да бъде посрещнат подобаващо. Разликата на Здравна Група Естетика е в силата да слушаме и разбираме всеки пациент, желанието да опазим и подобрим човешкото здраве с високотехнологични устройства и професионален лекарски екип, без да пренебрегваме здравната етика на индивидуалното правилно лечение.

Запазете час за консултация за 21.09.2019 още сега. Телефон 0897 936 239

АБДОМИНОПЛАСТИКА

Абдоминопластиката е инвазивна процедура на долната и средна част на корема, при която се премахват мастните клетки, устойчиви на диети и упражнения и се стягат мускулите на вътрешната коремна стена, без да се променя мястото на пъпа.

 

БЛЕФАРОПЛАСТИКА

Блефаропластиката е оперативна интервенция за отстраняване на излишната кожа и мастна тъкан от горния и долния клепач, комбинирана с обновяване на клепача и кожата в околоочната зона.

     

 

 

 

 

 

БРАХИОПЛАСТИКА

Брахиопластиката е инвазивна интервенция, при която хирургът прави елипсовидна ексцизия в горната част на ръката.

Операцията протича под обща анестезия и трае около два часа.

Белезите от нея са максимално замаскирани, така че да не причиняват дискомфорт на пациента.

След месец може да бъде възстановена активната физическа натовареност.

ГИНЕКОМАСТИЯ / МАСТЕКТОМИЯ

ГИНЕКОМАСТИЯ

Гинекомастията е лечим проблем. След оперативните резултати са видими след един месец, а пациента може да се върне към ежедневните си дейности след седмица. При гинекомастията се прилага оперативна интервенция, при която чрез ексцизия /изрязване/се отстранява излишната тъкан, като се прави разрез в областта на ареолата и в повечето случай не остават белези.

МАСТЕКТОМИЯ

При мастектомия се прилага оперативно отстраняване тъканта около зърното. Прави се при пациенти със значителна загуба на тегло в резултат от бариатрична интервенция.

 

КОНТУРИРАНЕ КОРЕМНИ МУСКУЛИ

Интервенцията е под обща анестезия с времетраене около два часа.

Престоя в болницата е един ден, а връщането към нормалното ежедневие е след седмица.

Физическите натоварвания могат да бъдат възстановени след около месец.

 

СТОМАШЕН БОТОКС

Стомашния ботокс е ендоскопска манипулация, при която през устата се инжектира ботокс в стомаха. Процедурата трае 10 мин. и се извършва под пълна анестезия.

Ефектът започва на петия ден. За шест месеца се отслабва с около 10 -15 кг.

Няма странични ефекти. Няма йо - йо ефект.