Пластична и естетична хирургия

Мисията на Здравна Група Естетика е разпространението на най – модерните технологии и иновативни методи на лечение в цял свят в комбинация с висококачествено обслужване и медицински грижи. Всеки пациент е гост в болницата и той заслужава да бъде посрещнат подобаващо. Разликата на Здравна Група Естетика е в силата да слушаме и разбираме всеки пациент, желанието да опазим и подобрим човешкото здраве с високотехнологични устройства и професионален лекарски екип, без да пренебрегваме здравната етика на индивидуалното правилно лечение.

АБДОМИНОПЛАСТИКА

Абдоминопластиката е инвазивна процедура на долната и средна част на корема, при която се премахват мастните клетки, устойчиви на диети и упражнения и се стягат мускулите на вътрешната коремна стена, без да се променя мястото на пъпа.

1. АБДОМИНОПЛАСТИКА

БЛЕФАРОПЛАСТИКА

Блефаропластиката е оперативна интервенция за отстраняване на излишната кожа и мастна тъкан от горния и долния клепач, комбинирана с обновяване на клепача и кожата в околоочната зона.

БРАХИОПЛАСТИКА

Брахиопластиката е инвазивна интервенция, при която хирургът прави елипсовидна ексцизия в горната част на ръката.

ГИНЕКОМАСТИЯ / МАСТЕКТОМИЯ

ГИНЕКОМАСТИЯ

При гинекомастията се прилага оперативна интервенция, при която чрез ексцизия /изрязване/се отстранява излишната тъкан, като се прави разрез в областта на ареолата и в повечето случай не остават белези.

МАСТЕКТОМИЯ

При мастектомия се прилага оперативно отстраняване тъканта около зърното. Прави се при пациенти със значителна загуба на тегло в резултат от бариатрична интервенция.

ГИНЕКОМАСТИЯ / МАСТЕКТОМИЯ

ЕНДОСКОПСКО ПОВДИГАНЕ ВЕЖДИ

Класическата операция за повдигане на вежди включва пет милиметрични разреза в корените на линията на косата, което позволява изглаждането на установените бръчки по челото и лицето, едновременно с повдигането на веждите

5. ЕНДОСКОПСКО ПОВДИГАНЕ ВЕЖДИ

КОНТУРИРАНЕ КОРЕМНИ МУСКУЛИ

Областта, в която най-често се прилага мускулна естетика, е коремната област. Милиметрични разрези са необходими за лазерната светлина на пенетрира в мастната тъкан около мускулите в коремната област и да ги моделира. Тези разрези зарастват без видими белези и не оставят следа от оперативна интервенция

КОНТУРИРАНЕ КОРЕМНИ МУСКУЛИ

ЛАБИОПЛАСТИКА

Лабиапластиката има едно от най–високите нива на удовлетвореност от пациентите. Конфиденциалността и професионания подход на хирурга са водещ фактор при този вид операции.

ЛАБИОПЛАСТИКА

ЛАЗЕР ЛИПО +

Това е иновативна технология с двойна дължина на вълните.

  • 925 нанометра
  • 975 нанометра
  • 925 nm стопява мазнините
  • 975 nm спомага за изграждането на колаген и еластин

ЛАЗЕР ЛИПО +

ЛИПЕКТОМИЯ БЕДРА

Липектомията се състои в изрязването на излишната мастна тъкан и кожа.

ЛИПЕКТОМИЯ БЕДРА

ЛИПОФИЛИНГ

Липофилинг е инвазивна интервенция състояща се в прехвърлянето на мазнини от една зона на тялото на друга или структурно присаждане на мазнини.

ЛИПОФИЛИНГ

НАМАЛЯВАНЕ ГЪРДИ

Операцията по намаляване на гърдите е съпътствана с Т - образен разрез под гърдата и хоризонтално. Повдигат се гърдите и се променя позицията на ареолата.

НАМАЛЯВАНЕ ГЪРДИ

КОРЕКЦИЯ НОС

СЕПТОПЛАСТИКА

Септумът (носната преграда) разделя носната кухина на две половини с еднакъв обем.
Под изкривяване на носната преграда се разбира промяна на формата и положението на носната преграда, което има ефект върху обема на носните кухини (намалявайки обема на едната и увеличавайки обема на другата) и външния вид на лицето.
За коригиране на наличен такъв проблем се прилага Септопластиката.

СЕПТОПЛАСТИКА

ТИППЛАСТИКА

Типпластиката е операция на върха на носа. Промяна и симетрия на върха на носа. Оперира се само видната месеста тъкан, без да се засяга вътрешността на носа.

ТИППЛАСТИКА

РИНОПЛАСТИКА
Ринопластиката е оперативна интервенция за промяна на формата и размера на носа. Тя включва намаляване на носа, повдигане на върха на носа и остраняване на възможно изкривяване( девиацио на септума).

РИНОПЛАСТИКА

ОТОПЛАСТИКА

Отопластиката е интервенция за корекция на ушите и всеки може да се подложи на нея, но най-подходяща възраст е 6-7 години.

ОТОПЛАСТИКА

КОРЕКЦИЯ НА ПРАСЦИ С ИМПЛАНТИ

При несъразмерности в обема на прасците или при липса на обем се прилага поставянето на импланти в тази област.

КОРЕКЦИЯ НА ПРАСЦИ С ИМПЛАНТИ

КОРЕКЦИЯ НА СЕДАЛИЩЕ С ИМПЛАНТИ

Глутеланите импланти се поставят във вътрешността на седалищния мускул или зад него и по този начин седалището придобива по – кръгъл и издаден вид.

КОРЕКЦИЯ НА СЕДАЛИЩЕ С ИМПЛАНТИ

ТРАНСПЛАНТАЦИЯ КОСА

  • Първата фаза се състои в извличането на космените фоликули от донорната зона на главата чрез микромотори с ниска скорост.
  • Втората фаза е самото присаждане на коса чрез Percutaneous technology – първо в реципиентната зона се създават триизмерни канали с размер еднакъв с размера на корена на фоликула и така се предотвъртява разместване или изпадане, а също се запазва естествената фронтална линия на косата.

ТРАНСПЛАНТАЦИЯ КОСА

УГОЛЕМЯВАНЕ ГЪРДИ

Имплантите могат да бъдат поставени под гърдата, под аксилата и дори през пъпа. Съответната техника ще бъде решена след детайлна консултация с хирург.

Имплантите с които се работи в Здравна Група Естетика са на световно известната марка „Ментор“, с международен паспорт за гаранция.

УГОЛЕМЯВАНЕ ГЪРДИ

ФЕЙСЛИФТИНГ

Ендоскопският фейслифт се приема като златен стандарт в лицевата естетична хирургия. Тази операция гарантира дългострочни и ефективни резултати.

ФЕЙСЛИФТИНГ

Телефон за контакти: 0879 48 40 60

Свържете се с нас

* Задължително поле

Моля въведете името си, за да се свържем с Вас
Въведете имейл, на който да получите отговор от нас
Опишете накратко за какво е запитването Ви.