Повече за нас

Туристическа агенция Ил Туо Виаджо

НАШАТА МИСИЯ

Ние от Ил Туо Виаджо в качеството си на най-бързо развиващата се туристическа агенция в медицинския туризъм, искаме да предоставим максимално качество на разумна цена на клиентите ни, като постоянно разширяване нашето портфолио. Нашата цел е да предоставим възможно най-добрата услуга на негово Величество Клиента на най-добрата възможна цена, както на българския така и на чужденстранния пазар.

Кои сме ние?

Като специализирана туристическа агенция на пазара, ние предлагаме пълен спектър от рехабилитационни, балнеологични и SPA туристически пакети, които се създават според нуждите на клиента. Дружеството ни има сключени договори със “Специализирани болници за рехабилитация – Национален комплекс ЕАД” и “Профилактика, рехабилитация и отдих ЕАД” и с голяма част от хотели в България.

Дейността ни е ориентирана в няколко основни направления.
« Медицински туризъм - персонално консултиране
« Индивидуални медицински консултации - изготвяне на лечебни програми
« Event management - организиране на мероприятия
« Spa & Wellness хотели - настаняване в хотели

БАЛНЕОЛОГИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Компанията ни е уникална с това, че предлага индивидуално консултиране на хора с различни заболявания или оплаквания. Единственото, което е необходимо да се свържете с нас и ние поемаме ангажимента да ви настаним в най-подходящото лечебно заведение според вашите симптоми и здравословни особености. Всичко се съобразява индивидуално според пациента като ние поемаме цялата организиционна работа по настаняването. Балнеологията използва предимно силата на минералната вода. Тя е уникална с това, че не само лекува, но да предотвратява и заболявания още в начален стадии, когато болестта не се е развила все още. Дори хора, които искат да профилактират здравето си могат да се ползват от нашите услуги.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

Като професионалисти в организирането на туристически услуги ние можем да предложим и цялостно организиране на различни видове бизнес мероприятия според индивидуалните нужди на клиента. Нашия млад и амбициозен екип има възможностите и уменията да превърне всяко ваше събитие в шедьовър. Желаете да се организираме всичко от А до Я? Ние ще се погрижим за това като се съобразим с всичките ви изисквания и ги приложим по възможно най-добрия начин напрактика. Ние имаме опит във:

  • обучения;
  • тиймбилдинги;
  • организиране на командировки;
  • организиране и провеждане на тиймбилдинги;
  • провеждане на семинари, кръгли маси, конференции;

Spa & Wellness хотели

Ние от туристическа агенция Ил Туо Виаджо предлагаме на вас - нашите клиенти незабравимо прекарване в най-добрите SPA & Wellnessхотели в цялата страна. С всички хотели имаме близки партньорски отношения и сключени договори на преференциални цени. Организирайки вашата семейна почивка с нас вие не само не плащате повече, ами точно обратното - спестявате. Още повече доверявайки се ние да поемем организационната част избягвате напрегнатите моменти преди всяко едно пътуване. Доверете се на нас и няма да съжалявате.

СЕРТИФИКАЦИЯ ПО ISO-9001

Туристическа агенция Ил Туо Виаждо е сертифицирана по ISO 9001, която гарантира качество за туроператорски и турагентски дейности. ISO 9001 е международен сертификат за качество, който поставя изисквания към фирменото управление с цел достигане на желаното от клиента ниво на качество. Той доказва, че фирмата има вече установени добри практики от големи международни компании, които успешно прилага в собствената си дейност.